Članki in enciklopedije

Super hitra 1-dnevna dieta

Super hitra 1-dnevna dieta

Super hitra 1-dnevna dieta

Je pred vami pomemben dogodek? Super hitra 1-dnevna dieta bo poskrbela, da boste na ta dan polni energije. Oglejte si jedilnik.

Opis

Super hitra 1-dnevna dieta


Ljudje nenehno iščemo načine, kako hitro izgubiti telesno težo. Pri tem so najbolj priljubljene 3-dnevne diete, obstajajo pa tudi 1-dnevne, ki nam pomagajo pri doseganju boljšega počutja. Poslužimo se jih takrat, kadar je pred nami pomemben dogodek.


Zajtrk: 1 jajce (trdo ali mehko kuhano), ½ grenivke (brez uporabe sladila), 1 skodelica črne kave (brez sladkorja, brez smetane, dovoljeno pa je sladilo).


Dopoldanska malica: 2 slana krekerja, na vsakega položimo rezino sira in 1 skodelica črne kave, za katero veljajo enaka pravila, kot so veljala zjutraj.


Kosilo: 3 stebla zelene, 1 konzerva tune, 1 skodelica črne kave (enaka pravila kot pri prejšnjih dveh obrokih).


Večerja: 85 g piščanca ali ribe brez kože, 6 cvetov brokolija ali cvetače, 1 skodelica črne kave, za katero pravila že poznamo.


Pri dieti ne smemo goljufati, prav tako ne smemo pričakovati večjih rezultatov, saj bomo naslednji dan tehtali zgolj kakšen kilogram manj, res pa je, da ne bomo napihnjeni, pa tudi počutili se bomo bolje.

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.