Različni kalkulatorji

LCHF recepti

 

 

LCHF je način prehranjevanja, ki od nas zahteva, da zmanjšamo količino ogljikovih hidratov v prehrani, energijo pa pridobivamo iz zdravih maščob. Pri tem ohranimo enak vnos beljakovin v telo. Z zmanjšanim vnosom ogljikovih hidratov v telo ohranjamo stabilno raven sladkorja v krvi. Kadar je v krvi manj sladkorja, telo proizvaja manj inzulina, zato se v telesu shrani manj maščobe. Telo namesto ogljikovih hidratov kot gorivo uporablja maščobe in v primeru prekomerne telesne teže to pomeni izgubo odvečne telesne maščobe.

Za vse, ki razmišljate o LCHF-dieti smo pripravili več kot 50 receptov LCHF, preverite vse:

Prikazujem 1 do 6 od 50 (9 strani)
LCHF hrustljava omleta z gobicami

LCHF hrustljava omleta z gobicami

LCHF hrustljava omleta z gobicami predstavlja okusen obrok, ki si ga lahko privoščimo tudi med hujšanjem. Oglejte si recept za pripravo LCHF hrustljave omlete z gobicami.

LCHF čokoladna torta z avokadom

LCHF čokoladna torta z avokadom

LCHF čokoladna torta z avokadom za rojstne dneve in posebne priložnosti. Zdrava in okusna različica klasične čokoladne torte. Oglejte si recept za pripravo LCHF čokoladne torte z avokadom.

LCHF limonine rezine

LCHF limonine rezine

LCHF limonine rezine za prijetno osvežitev v vročih dneh. Okusna, zdrava in hitro pripravljena sladica, ki vas bo navdušila. Oglejte si recept za pripravo LCHF limoninih rezin.

LCHF fudge z arašidovim maslom

LCHF fudge z arašidovim maslom

LCHF fudge z arašidovim maslom je odlična in okusna alternativa čokoladnemu fudge-u. Ga želite poskusiti? Oglejte si recept za pripravo LCHF fudge-ja z arašidovim maslom.

LCHF čokoladni browniji

LCHF čokoladni browniji

LCHF čokoladni browniji nas popeljejo v prava čokoladna nebesa. Ste tudi vi med čokoholiki? Oglejte si recept za pripravo LCHF čokoladnih brownijev.

LCHF kokosove rezine

LCHF kokosove rezine

LCHF kokosove rezine za vse ljubitelje okusa po kokosu, ki nas v trenutku ponese na morje. Preprosta priprava okusne sladice. Oglejte si recept za pripravo LCHF kokosovih rezin.

Prikazujem 1 do 6 od 50 (9 strani)
Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani