Različni kalkulatorji

TELO

Človeško telo je čudežni stroj, ki je zaradi svojega usklajenega delovanja neverjetno zanimiv. Nikola Tesla je dejal: »Na človeško telo gledam kot na stroj in ravnam z njim natanko tako kot s strojem: treba ga je venomer čistiti in primerno mazati z oljem. Nikakor ne smemo dopustiti, da bi zarjavelo.« Če želite spoznati organ za organom in izvedeti, čemu so posamezni organi namenjeni, lahko to storite s prebiranjem spodnjih prispevkov:

Prikazujem 1 do 6 od 26 (5 strani)
Prostata

Prostata

Če je imel nekdo v družini moškega raka prostate, potem pri tej osebi obstaja povečano tveganje za razvoj raka prostate. Spoznajte prostato in si preberite celoten opis.

Bezgavke

Bezgavke

Limfatični sistem lahko primerjamo s kanalizacijo, saj je zgrajen iz omrežja cevi za odstranjevanje odpadkov iz vsake telesne celice. Spoznajte bezgavke in si preberite celoten opis.

Sečila

Sečila

Sečila so tesno povezana s prebavili, saj skupaj skrbijo za odstranjevanje kemikalij, ki jih telo ne potrebuje, iz telesa. Spoznajte sečila in si preberite celoten opis.

Srčno-žilni sistem

Srčno-žilni sistem

Znaki bolezni srca so bili odkriti že v 3.000 let starih mumijah, zato srčne bolezni v sodobnem času niso nič novega. Spoznajte srčno-žilni sistem in si preberite celoten opis.

Koža

Koža

Koža se obnavlja, pri čemer dnevno odstranjuje svoje odmrle kožne celice in vsakih 28 dni ustvarja novo plast kože. Spoznajte kožo in si preberite celoten opis.

Stopalo

Stopalo

Ali ste vedeli, da človeško stopalo vsebuje 26 kosti, 33 sklepov, več kot 100 kit, mišice in vezi ter 250.000 znojnih žlez? Spoznajte stopalo in si preberite celoten opis.

Prikazujem 1 do 6 od 26 (5 strani)
Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani