Različni kalkulatorji

AROMATERAPIJA

Aromaterapija je vrsta zdravilstva, ki z uporabo eteričnih olj in drugih aromatičnih sestavin rastlin pozitivno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Najpogostejša je uporaba 100 % naravnih eteričnih olj oz. pravilne kombinacije njihovih dišav, ki jih apliciramo z masažo, obkladki, s kopeljo, parno inhalacijo itd.

Prikazujem 1 do 6 od 29 (5 strani)
Eterično olje sandalovine

Eterično olje sandalovine

Sandalovino uporabljamo kot parfum. Eno samo kapljico nanesemo na predel vratu, zapestja, sredino prsnega koša ali za uho. Spoznajte eterično olje sandalovine in si preberite celoten opis.

Eterično olje muškatne kadulje

Eterično olje muškatne kadulje

Kadar želimo iz svojih misli pregnati negativna občutja in pridobiti pozitiven pogled na svet, uporabimo muškatno kaduljo. Spoznajte eterično olje muškatne kadulje in si preberite celoten opis.

Eterično olje mandarine

Eterično olje mandarine

Pri težavah s spanjem je poleg eteričnih olj sivke in baldrijana eterično olje mandarine nepogrešljiv pripomoček. Spoznajte eterično olje mandarine in si preberite celoten opis.

Eterično olje rožmarina

Eterično olje rožmarina

Nekaj kapljic eteričnega olja rožmarina dodamo v šampon za nego las za lepe, polnejše in močne lase z naravnim sijajem. Spoznajte eterično olje rožmarina in si preberite celoten opis.

Eterično olje zvezdastega janeža

Eterično olje zvezdastega janeža

Stari kitajski zdravniki so eterično olje uporabljali kot pomoč pri prebavi, prehladu, gripi, bolečinah v mišicah, revmatizmu in slabem zadahu. Spoznajte eterično olje zvezdastega janeža in si preberite celoten opis.

Eterično olje žajblja

Eterično olje žajblja

Žajbelj očisti telo in duha ter pričara sproščujoče vzdušje v prostoru. Deluje kot tonik in ima učinek hlajenja. Spoznajte eterično olje žajblja in si preberite celoten opis.

Prikazujem 1 do 6 od 29 (5 strani)
Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani