Različni kalkulatorji

MEDICINSKE GOBE

Medicinske gobe se v prehrani ljudi in živali uporabljajo že tisočletja. Strokovnjaki trdijo, da delujejo protivirusno in protibakterijsko, poleg tega pa krepijo delovanje imunskega sistema. Ena izmed najbolj znanih medicinskih gob je reiši ali »goba nesmrtnosti«, poznamo pa tudi druge. Spodaj lahko spoznate vsako izmed njih:

Prikazujem 1 do 6 od 13 (3 strani)
Medicinske gobe blagovne znamke Myco Medica

Medicinske gobe blagovne znamke Myco Medica

V naši ponudbi izdelkov najdete kakovostne medicinske gobe blagovne znamke Myco Medica, ki je vodilna blagovna znamka na področju izdelave prehranskih dodatkov iz medicinskih gob.

Coprinus

Coprinus

Najbolj priljubljena vrsta, Coprinus Comatus, je znana tudi kot »Shiggy Mane« ali »odvetnikova lasulja«. Spoznajte Coprinus gobe in si preberite celoten opis.

Enoki

Enoki

Enoki je zelo podobna nekaterim strupenim gobam, zato je pri nabiranju potrebna posebna previdnost. Spoznajte Enoki in si preberite celoten opis.

Auricularia

Auricularia

Auricularia je goba, ki prihaja iz Južne Azije, kjer jo zaradi njenega zdravilnega učinka gojijo že več kot tisoč let. Spoznajte Auriculario in si preberite celoten opis.

Agaricus

Agaricus

V kitajski medicini se gobe Agaricus uporabljajo za odpravljanje bolečin v spodnjem delu hrbta in bolečin v sklepih. Spoznajte Agaricus in si preberite celoten opis.

Šitake

Šitake

Šitake gobe se za zdravljenje že več tisoč let uporabljajo v azijskih kulturah (uporaba se je tam začela pred približno 6.000 leti). Spoznajte šitake gobe in si preberite celoten opis.

Prikazujem 1 do 6 od 13 (3 strani)
Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani