Chat with us, powered by LiveChat

Različni kalkulatorji

Trietil citrat (Triethyl Citrate)

Trietil citrat (Triethyl Citrate)

Trietil citrat je zaradi svojega načina delovanja pogosto prisoten v izdelkih za nego stopal in dezodorantih. Spoznajte trietil citrat in si preberite celoten opis...

Trietil citrat (Triethyl Citrate)


Kaj je trietil citrat?

Trietil citat je aktivna učinkovina, ki preprečuje nastanek neprijetnega vonja pri potenju. Idealen je za uporabo v naravnih dezodorantih in izdelkih za nego stopal. Potrebno je omeniti, da potenja ne preprečuje (ni antiperspirant), in s svojim delovanjem ne posega v naravno fiziologijo človeške kože.

Dovoljena je uporaba v naravni kozmetiki.

Prepoznamo ga kot brezbarvno do rahlo rumenkasto oljnato tekočino. Zaradi svojega načina delovanja je pogosto prisoten v izdelkih za nego stopal in dezodorantih.


Prednosti uporabe trietil citrata:

  • Preprečuje nastanek neprijetnega vonja pri potenju, vendar ne preprečuje potenja.
  • Dovoljena je uporaba sestavine v proizvodnji naravne kozmetike.
  • Zelo pogosta sestavina dezodorantov in izdelkov za nego stopal.
     

Podobni članki

Tokoferol (Tocopherol)

Tokoferol (Tocopherol)

Tokoferol ali vitamin E je vitamin, ki je topen v maščobah in je naravni antioksidant, ki ga lahko i.."

Tokoferil acetat (Tocopheryl Acetate)

Tokoferil acetat (Tocopheryl Acetate)

Tokoferil acetat je oblika vitamina E, naravno sredstvo za nego kože in antioksidant. Spoznajte toko.."

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani