Chat with us, powered by LiveChat

Različni kalkulatorji

Železov oksid (Iron Oxides)

Železov oksid (Iron Oxides)

Železovi oksidi dajejo kozmetiki in izdelkom za osebno higieno barvo. Spoznajte železov oksid in si preberite celoten opis...

Železov oksid (Iron Oxides)


Kaj je železov oksid?

Železovi oksidi, ki se uporabljajo v kozmetičnih izdelkih, so anorganske spojine, ki sestojijo iz katere koli kombinacije hidratizirane oblike železovih oksidov ali sintetično pripravljenih železovih oksidov. V kozmetičnih izdelkih in izdelkih za osebno higieno se železovi oksidi uporabljajo pri pripravi različnih vrst izdelkov, vključno s pripravki za ličenje in nego kože.

Železovi oksidi dajejo kozmetiki in izdelkom za osebno higieno barvo. Odvisno od specifičnih železovih oksidov ali mešanic uporabljenih železovih oksidov se barva razlikuje od oranžne, rdeče, pa do rumene in črne.

Gre za naravne mineralne usedline. Tisti, ki se uporabljajo v kozmetičnih izdelkih in izdelkih za osebno higieno, so sintetično pridobljeni, saj so lahko v naravnih spojinah prisotne tudi težke kovine.


Prednosti uporabe železovega oksida:

  • Kozmetičnim izdelkom in izdelkom za osebno higieno daje barvo.
  • Naravna ali sintetično pridobljena mineralna usedlina.
     

Podobni članki

Voda (Water)

Voda (Water)

Voda se uporablja predvsem kot topilo v kozmetičnih izdelkih in izdelkih za osebno nego, v katerih s.."

Trietil citrat (Triethyl Citrate)

Trietil citrat (Triethyl Citrate)

Trietil citrat je zaradi svojega načina delovanja pogosto prisoten v izdelkih za nego stopal in dezo.."

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani