Chat with us, powered by LiveChat

Različni kalkulatorji

SLOVAR SESTAVIN

Prikazujem 13 do 18 od 105 (18 strani)
Saharoza lavrat (Sucrose Laurate)

Saharoza lavrat (Sucrose Laurate)

Saharoza lavrat se uporablja predvsem za emulgiranje ali mešanje mešanice snovi na osnovi olja in vode. Spoznajte saharoza laktat in si preberite celoten opis...

Pentilen glikol (Pentylene Glycol)

Pentilen glikol (Pentylene Glycol)

Pentilen glikol se dodaja k izdelkom kot dodatna vlažilna sestavina, katere namen je izboljšati teksturo kože. Spoznajte pentilen glikol in si preberite celoten opis...

PCA gliceril oleat (PCA Glyceryl Oleate)

PCA gliceril oleat (PCA Glyceryl Oleate)

PCA gliceril oleat pomaga tvoriti emulzije z zmanjšanjem površinske napetosti snovi, ki jih emulgiramo. Spoznajte PCA gliceril oleat in si preberite celoten opis...

Palmitinska kislina (Palmitic Acid)

Palmitinska kislina (Palmitic Acid)

Pri staranju kože se lahko raven palmitinske kisline zmanjša za kar 56%. Spoznajte palmitinsko kislino in si preberite celoten opis...

Oktildodekanol (Octyldodecanol)

Oktildodekanol (Octyldodecanol)

Oktildodekanol se proizvaja iz naravnih maščob in olj, prisoten pa je v skoraj vseh kozmetičnih izdelkih. Spoznajte oktildodekanol in si preberite celoten opis...

Natrijev sulfat (Sodium Sulfate)

Natrijev sulfat (Sodium Sulfate)

Natrijev sulfat v kozmetičnih izdelkih povečuje vsebnost vode, deluje pa tudi kot sušilno sredstvo. Spoznajte natrijev sulfat in si preberite celoten opis...

Prikazujem 13 do 18 od 105 (18 strani)
Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Zemljevid strani